OnderhoudslayoutWelkom op onze onderhoudslayout. Business Radio gaat een tijdje in onderhoud. Achter de schermen werken we dag en nacht aan onze nieuwe website die we binnenkort zullen openen.
Wil je weten wanneer? Houd dan zeker onze website in de gaten, want binnenkort gaan we hier aftellen!

Alsnog veel surfplezier,
- Het Business Radio Team

Business RadioWelkom op de website van Business Radio, een habboradio die zich toespitst op het entertainen van alle Habbo's binnen de virtuele bedrijvenwereld.

Partners?
Business Radio heeft verschillende partners in de bedrijvenwereld op Habbo Hotel Nederland, ieder bedrijf of iedere organisatie die banden heeft met de bedrijven- en organisatiewereld binnen het hotel is welkom. Wil jij met jouw organisatie partner worden? Contacteer ons via de B-Radio Helpdesk of contacteer een van onze beheerders in het hotel.

Adverteren?
Adverteren op Business Radio kan enkel door middel van een advertentie op onze website. Hiervoor hanteren wij een vast bedrag in Habbo Credits per aantal views.
Adverteren is enkel mogelijk voor Habbo-gerelateerde groepen, kamers, organisaties... en na rechtstreeks contact via de B-Radio Helpdesk.

Onze medewerkers
Iedereen is welkom in ons team, je ervaringen, de organisatie waartoe je behoort of je leeftijd maakt helemaal niets uit. Wij zoeken steeds actieve, gemotiveerde en goedlachse Habbo-spelers die zich willen inzetten tijdens evenementen, graag hun eigen radioprogramma uitzenden of net heel graag kamers ontwerpen.
Na de sollicitatieprocedure komen de nieuwe teamleden onder de deskundige leiding te staan van de beheerder van de afdeling waartoe ze behoren (en natuurlijk onze allerliefste Hoofd-DJ's). Dit zijn mensen die zeer veel ervaring hebben binnen hun vakgebied en deze graag delen met andere gemotiveerde Habbo's.

Als je na heel deze boterham aan tekst nog niet genoeg hebt gelezen, raden we je zeker aan de website verder te doorpluizen. Of geniet simpelweg van de beste DJ's met de heetste hits via onze radiospeler.
Tot kijks in het hotel!
-Thisse